Over ons

Wij zijn een betrokken persoonlijk familiebedrijf met oog voor kwaliteit en details. Door onze jarenlange ervaring zijn jouw herinneringen bij ons in goede handen. Lees hieronder meer over de mensen werkzaam bij ons. 

Hoi! Ik ben Xzmyra Woonings

Klantenservice en Videobanden Digitaliseren

Inmiddels doe ik het digitaliseren van herinneringen al ruim 15 jaar. 

Hoe dat zo is gekomen?
Eigenlijk omdat ik niet tevreden was over het resultaat van mijn super8 films met daarop beelden van mezelf als baby en kleuter. De filmspoelen waren weggebracht bij een grote, bekende winkelketen in Nederland, sowieso heel spannend mijn filmspoelen daar achter laten, wetende dat ze naar Tsjechië zouden worden verzonden.

5 weken later..
Ik kreeg bericht dat ik mijn filmspoelen op kon halen en ook de DVD’s met daarop het gedigitaliseerde resultaat. Maar helaas de beelden waren donker, kleuren waren anders dan het origineel. Het opnieuw laten doen was geen optie.

Dan maar zelf doen..
Mijn man en ik besloten te onderzoeken om zelf onze videobanden te digitaliseren. Liever zelf investeren in goede apparatuur en controle houden op het resultaat dan het ergens weg te brengen en het resultaat afwachten. Zo gezegd zo gedaan! Ik bracht ook kopieën naar familie en vrienden die ook op het gedigitaliseerde beeldmateriaal stonden met als gevolg dat hun ook graag hun videobanden gedigitaliseerd wilden hebben en de rest is geschiedenis

Even snel doorspoelen..
Inmiddels ben ik moeder van 3 fantastische kinderen en hecht ik nog meer waarde aan het bewaren van al onze mooie herinneringen samen. Wij hebben continu geïnvesteerd in ons bedrijf om met de tijd mee te blijven gaan. Nooit getwijfeld om grote investeringen te doen bij bijvoorbeeld de aanschaf van de beste filmscanner in omloop te doen. 

De klant centraal..
Ik geniet van het contact met onze klanten en de verhalen bij de beelden die ze gedigitaliseerd willen hebben.  Ik doe er echt alles aan om ze 100% tevreden te krijgen.      

Patrick Woonings, aangenaam!

Website en Marketing

Toen we tot de conclusie kwamen dat onze vrienden en familie extreem tevreden waren over het uiteindelijk resultaat van de gedigitaliseerde videobanden en mijn vrouw het werk echt heel erg leuk vond was het tijd voor een nieuwe fase.

Onze eerste website
Een website maak je niet zomaar, een website moet echt wat vertellen over de identiteit van het bedrijf. Toen we onze eerste website gingen maken waren er geen smartphones en tablets. Inmiddels is ruim 50% van alle website verkeer van een telefoon of tablet. Eerste indrukken tellen, dus ons motto is, als de website niet goed is dan zegt dit ook iets over het bedrijf achter de website. Inmiddels zijn we 4 websites verder en ook dit zal ongetwijfeld niet de laatste site zijn.

Marketing
Ook op het gebied van marketing is er veel verandert de afgelopen jaren, waar je eerst vooral goed gevonden wilde worden in google is dat nu niet meer genoeg. We staan nu bijvoorbeeld ook op evenementen en hebben ook met enige regelmaat deals met derde partijen.       

Even voorstellen, Linda Mantel.

Film, Dia en Negatieven scannen

Ik ben de zus van Patrick en Xzmyra is mijn schoonzus. Onze vader heeft het film en dia scannen 10 jaar lang met veel plezier gedaan. Inmiddels is hij er niet meer en is het werk aan mij overgedragen. Er komt echt veel bij kijken om goed te scannen. Het werken met de Muller HD filmscanner is echt supergaaf, er zijn zoveel mogelijkheden om uiteindelijk een top resultaat te leveren.

Je hebt scannen en scannen
Er zijn veel budget scanners in omloop, soms laten we als test wat films bij onze collega’s doen, maar vooralsnog komt er geen enkele scanner bij het resultaat van de Muller HD filmscanner.