Over ons

Welkom bij Van Video naar DVD! Met meer dan 17 jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in het digitaliseren van herinneringen. Onze reis begon met de zoektocht naar de beste manier om super8 films van baby- en kleutertijd te digitaliseren. Teleurstelling volgde toen de beelden van filmspoelen die waren weggebracht naar een grote winkelketen in Nederland donker en verkeerd van kleur terugkwamen. Dit bracht ons ertoe om zelf te investeren in hoogwaardige apparatuur en het digitaliseren van 8mm films en videobanden in eigen hand te nemen. Al snel wilden ook familie en vrienden hun videobanden bij ons laten digitaliseren, en zo is Van Video naar DVD ontstaan.

Inmiddels zijn we uitgegroeid en hebben we geĆÆnvesteerd in de nieuwste technologieĆ«n om up-to-date te blijven. We begrijpen als geen ander het belang van het bewaren van waardevolle herinneringen.

Bij Van Video naar DVD staat de klant centraal. We genieten van het persoonlijke contact met onze klanten en luisteren naar de verhalen achter de beelden die ze willen digitaliseren. Ons doel is om onze klanten 100% tevreden te stellen. We streven altijd naar de hoogste kwaliteit en zorgen ervoor dat de kostbare herinneringen van onze klanten veilig worden bewaard voor de toekomst.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en professionele partner om uw waardevolle herinneringen te digitaliseren, bent u bij Van Video naar DVD aan het juiste adres. Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.