[custom_frame_left shadow=”on”][/custom_frame_left] Het is tegenwoordig helemaal in om foto’s en video’s online te delen met je familie en vrienden, dit gebeurt dan veelal via sociaal media websites zoals facebook. Wat je echter niet wilt is dat de hele wereld jouw privĂ© momenten kan zien. Gelukkig spelen steeds meer sociaal media websites hier handig op in en zijn er diverse mogelijkheden om jouw privĂ© momenten alleen te delen met mensen die jij hiervoor toestemming hebt gegeven.

Wat ons betreft is de beste manier om foto,- en video bestanden online te delen het aanmaken van een facebook groep, op die manier ben je zelf de account beheerder en bepaal je zelf wie er wel en geen toegang krijgen tot de groep. Maar je kunt als beheerder zelf ook foto,- en videobestanden uploaden, berichten plaatsen, andere mensen uitnodigen en nog veel meer handige interactieve dingen.

Het uploaden en delen van foto’s en video’s en vervolgens de aanwezige personen op de foto een tag geven zal eraan bijdragen dat er weer uren lang over bepaalde momenten gesproken kan worden. Een groep aanmaken is ook een ideale manier om weer oude vriendschappen nieuw leven in te blazen, of om in contact te blijven met familie in het buitenland. Deze dienst is natuurlijk perfect als je net je oude dia’s en negatieven hebt laten inscannen, dit zijn vaak beelden die niet dagelijks worden bekeken, sterker nog, vaak zijn deze beelden nog nooit bekeken door sommige familieleden. Het kan zijn dat het in kwestie om nakomelingen gaat, of de foto’s ware in het bezit van een enkel familielid en de optie om deze te digitaliseren was niet eerder ter sprake gekomen.

Zo een facebook groep is uiteraard ook heel handig om andere mensen opmerkingen te laten plaatsen, bijvoorbeeld als er mensen op de foto staan die jij ook niet eerder hebt gezien. Al dit soort informatie komt dan bij de foto te staan en mensen in de groep kunnen de foto’s verrijken met opmerkingen.

Ben je inmiddels overtuigt en kan je niet wachten om te beginnen, klik dan op onderstaande link:

Facebook groep starten