Bewaar al je herinneringen
Bel ons: 075 7100 157

Verzenden

Verstuur je bestelling in 4 stappen!

Je bestelling opsturen is heel eenvoudig, volg de onderstaande instructies stap voor stap en stuur vandaag nog je pakket op. Mocht je toch nog een vraag hebben, neem dan gerust contact met ons op.


1. Print het opdracht formulier

Hieronder zie je 4 productafbeeldingen, klik op het product dat voor jou van toepassing is. Er opent zich een opdracht formulier in PDF. Print dit formulier uit en vul deze vervolgens in.

Selecteer een opdracht formulier:


2. Pak het zorgvuldig in

Pak vervolgens een stevige doos en stop jouw producten plus opdracht formulier erin. Zorg ervoor dat er beschermend materiaal om de producten heen zit. Wij adviseren om hiervoor bubbeltjes plastic te gebruiken, maar het kan vanzelfsprekend ook met oude kranten of ander vulmateriaal.


3a. Verstuur je pakket

Vermeld onderstaand adres op de verpakking. Bied je pakket aan bij een pakketdienst.

  • van Video naar DVD
  • Gouwsingel 28
  • 1566 XB Assendelft
  • Nederland

3b. Breng je pakket langs

Je kunt ook langskomen en jouw opdracht persoonlijk afgeven. Wij nemen jouw herinneringen graag in ontvangst. Maak even een afspraak voor je langskomt.

  • van Video naar DVD
  • Gouwsingel 28
  • 1566 XB Assendelft
  • Nederland


4. Betalen

Betalen doet u achteraf. Na afronding van de opdracht weten wij de exacte kosten. U ontvangt een factuur per e-mail, of wij bellen u over de gemaakte kosten. Betalen kan per bank, of contant bij afhalen van uw bestelling.

Betaalopties

Afhalen contant
Verzenden per bank

5. Je bestelling retour

Je kunt jouw bestelling afhalen of retour laten zenden. Bestellingen die wij retour zenden zijn traceerbaar. Daarnaast heb je de mogelijkheid om het pakket te verzekeren tot € 500,-. De bestelling wordt retour verzonden zodra wij de betaling hebben ontvangen.

Verzendopties

Afhalen Gratis
Basispakket (traceerbaar) € 6,75
Aangetekend + Verzekerd tot € 500,- (traceerbaar) € 8,05

Laatste berichten

Over ons

De diversiteit van bronnen, en de eindeloze mogelijkheden die je hebt met het resultaat op dvd of harddisk, maakt dat wij zelf ook elke dag nieuwe dingen leren.

Lees verder

Contact

Bel ons:
075 7100 157
Maandag tot en met vrijdag
van 10:00 tot 16:00 uur

Of gebruik het online contactformulier op de site.
We beantwoorden graag je vragen.