Bewaar al je herinneringen
Bel ons: 075 7100 157

Reseller worden

Reseller worden?

Het laten digitaliseren van (oude) filmbeelden, foto’s en audio is een groeiende markt. Profiteer van onze kennis en ervaring op het gebied van deze dienstverlening en wordt reseller. Benader je locale markt en eigen doelgroep met deze diensten door reseller te worden. Je maakt gebruik van onze naam en website*, diensten en apparatuur.

De voordelen voor jou als reseller:

reseller worden video

Meer rendement uit je winkel

Meer diensten aanbieden zonder dat er vierkante meters nodig zijn. Met het aanbieden van onze diensten middels een display in de winkel haal je meer rendement uit elke vierkante meter. De verwerking van de opdrachten gebeurd op onze locatie.

reseller worden video

Geen investering nodig

Geen aankoop van apparatuur, software of andere benodigdheden, doeltreffend een dienst aanbieden aan je eigen klanten en doelgroep. Het aanleveren van promotiemateriaal, of content voor een website is ook mogelijk.

reseller worden video

Gebruik onze kennis en ervaring

Door onze kennis en ervaring zijn klanten snel geholpen. Je neemt de opdracht aan, vertelt de mogelijkheden en stuurt de opdracht aan ons door. Onze ruime kennis en ervaring zorgt voor snelle en gedegen afhandeling van de opdrachten.

reseller worden video

*Whitelabel mogelijk

Zelf een naam of merk in de markt brengen, maar gebruik maken van onze kennis, kunde en apparatuur. Wij voeren de opdracht uit die de klant bij jou aanlevert.

Waarom partner worden van ons?

Het laten digitaliseren van (oude) filmbeelden, foto’s en audio is een groeiende markt. Profiteer van onze kennis en ervaring op het gebied van deze dienstverlening, en wordt reseller. Benader je locale markt en eigen doelgroep met deze diensten door reseller te worden. Je maakt gebruik van onze naam en website*, diensten en apparatuur.

shop display voorbeeld

Heb je interesse?

Vul het onderstaande formulier in

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Laatste berichten

Over ons

De diversiteit van bronnen, en de eindeloze mogelijkheden die je hebt met het resultaat op dvd of harddisk, maakt dat wij zelf ook elke dag nieuwe dingen leren.

Lees verder

Contact

Bel ons:
075 7100 157
Maandag tot en met vrijdag
van 10:00 tot 16:00 uur

Of gebruik het online contactformulier op de site.
We beantwoorden graag je vragen.