Bewaar al je herinneringen
Bel ons: 075 687 78 00

Overzicht video

Wij ondersteunen en digitaliseren de volgende videoformaten:

vhs videoband

Videobanden op dvd

De bekende videoband, VHS, was populair in de jaren ‘80 en ‘90. Videobanden slijten en apparatuur is moeilijker verkrijgbaar. Wil je het beste voor je herinneringen? Zet je VHS over op dvd.
Naar product pagina

betamax videoband

Betamax overzetten

Minder bekend als VHS, maar een goede beelddrager uit 1982. Veel gebruikt in de televisie- en filmindustrie en zeer geschikt om over te zetten op dvd. Zelf geen Betamax apparatuur? Wij digitaliseren in hoge kwaliteit.
Naar product pagina

video8 band

Video8 naar dvd

Video8, Hi-8 en Digital8 zijn de formaten uit de bekende HandyCam. Deze handzame camcorder was ontzettend populair vanwege het formaat en de kwaliteit. Houdt je herinneringen bij de hand en laat deze beelden overzetten naar dvd.
Naar product pagina

mini-dv banden

Mini-dv naar dvd

Mini-dv, dv staat voor digital video, uit 1996 is een klein formaat videoband met een digitaal signaal. Deze kleine tape produceert een prachtig beeld en is daardoor een mooie bron om over te zetten naar dvd. Laat herinneringen voortleven.
Naar product pagina

video 2000

Video2000 digitaal

Slechts kort op de markt, maar ook dit formaat digitaliseren we naar dvd. Video2000 was een concurrent van VHS, maar met een betere beeldkwaliteit. Laat ons je herinneringen digitaliseren als je niet meer over video2000 apparatuur beschikt.
Naar product pagina

VHS-C Compact VHS

VHS-C, compact nu digitaal

VHS-C is een compacte versie van de bekende VHS videocassette. Met speciale adapters kunnen wij deze videobanden voor u digitaliseren naar dvd. VHS-C heeft meestal een capaciteit van 30 minuten.
Naar product pagina

vhs naar dvd

Super-VHS digitaliseren

Ook de verbeterde versie van VHS, S-VHS, kunnen wij voor je digitaliseren. Super-VHS had een iets betere beeldkwaliteit door de kleur- en helderheidssignalen te scheiden. Speciale videorecorders konden met dit formaat overweg.
Naar product pagina

Laatste berichten

Over ons

De diversiteit van bronnen, en de eindeloze mogelijkheden die je hebt met het resultaat op dvd of harddisk, maakt dat wij zelf ook elke dag nieuwe dingen leren.

Lees verder

Contact

Bel ons:
075 - 687 7800
Maandag tot en met vrijdag
van 10:00 tot 16:00 uur

Of gebruik het online contactformulier op de site.
We beantwoorden graag je vragen.