Bewaar al je herinneringen
Bel ons: 075 7100 157

Overzicht smalfilm

Wij ondersteunen en digitaliseren de volgende filmformaten:

super 8 film

Super8 scannen

Dit filmformaat, met een grotere beeldruimte dan 8mm film, is een standaard uit 1965. Populair bij hobbyisten voor het gebruiksgemak en de kwaliteit. Bruiloften, vakanties en andere films digitaal in hoge kwaliteit? Wij scannen super8 frame voor frame in HD.
Naar product pagina

8mm film

8mm film digitaliseren

Staan je films op 8mm film? Dan kunnen wij je helpen. Onze nieuwe Müller HD scant film voor je in een topkwaliteit. Hiermee zijn je herinneringen op film klaar voor de toekomst. Zelfs films uit 1932 geven wij weer kleur.
Naar product pagina

8mm film

16mm film overzetten op dvd

16mm film is een filmformaat uit 1923. Heb je educatieve of industriële films, of andere herinneringen op 16mm film? Wij beschermen herinneringen door ze te digitaliseren. Met onze apparatuur krijg je film op dvd in haarscherpe kwaliteit.
Naar product pagina

8mm film

9.5mm Pathé naar dvd

Misschien ken je Pathé van de bioscoop, maar het is ook de naam van een filmformaat. Herkenbaar aan de centrale perforatie. Dit zeldzame formaat vormt geen probleem voor onze apparatuur. Bescherm en behoud wat kostbaar voor je is en laat oude films digitaliseren.
Naar product pagina

Laatste berichten

Over ons

De diversiteit van bronnen, en de eindeloze mogelijkheden die je hebt met het resultaat op dvd of harddisk, maakt dat wij zelf ook elke dag nieuwe dingen leren.

Lees verder

Contact

Bel ons:
075 7100 157
Maandag tot en met vrijdag
van 10:00 tot 16:00 uur

Of gebruik het online contactformulier op de site.
We beantwoorden graag je vragen.