Bewaar al je herinneringen
Bel ons: 075 7100 157

Over vanvideonaardvd.com

Wie zijn van Video naar DVD?

Technologische ontwikkelingen zijn mooi, maar veel beelddragers zijn daardoor passé.
Wij hebben een passie voor het beschikbaar maken van herinneringen.

Herinneringen zijn een kostbaar goed. Wij helpen je deze zo goed mogelijk te digitaliseren en te bewaren voor later. De klant en zijn herinneringen staan dan ook centraal.

over vanvideonaardvd.com Michaël

De verhalen die schuilgaan achter de videocassettes of filmspoelen maken dit werk zo leuk. Veel klanten vertellen spontaan de geschiedenis van bepaalde opnamen. Je hebt als het ware steeds een ander stukje van een heel groot archief in handen.

Waarom de naam van Video naar DVD?

‘Van Video naar DVD’ beschrijft heel in het kort het proces van de bron, video, naar het resultaat, dvd. Net als met het opslaan van bestanden op je computer is het heel verstandig, en ook nog eens leuk, om van je herinneringen een back-up te maken.

Video is eigenlijk een verzamelnaam voor allerlei beelddragers.
Het betreft je vakantiefilms op Hi-8, het toneelstuk van je dochter op VHS en de beelden van opa en oma op Super8 film. Maar ook de dia’s of cassettebandjes met opnamen.

Die diversiteit van bronnen, en de eindeloze mogelijkheden die je hebt met het resultaat op dvd of harddisk, maakt dat wij zelf ook elke dag nieuwe dingen leren.

over vanvideonaardvd.com Xzmyra

Het contact dat er met de klanten is wordt vaak al gauw persoonlijk door de achtergrondverhalen die men met je deelt. De klant laat toch een emotioneel waardevol goed bij ons achter. We maken er daarom graag wat moois van waar men met plezier naar terug kan kijken.

Kijkje in de keuken…

Niet iedereen woont in de buurt van ons bedrijf, maar je wilt wel een gezicht of indruk van ons bedrijf. Heel begrijpelijk. In het volgende filmpje krijg je hier een goede indruk van. En heb je vragen, dan kan je altijd even mailen of bellen.

van Video naar DVD bij SBS6

Laatste berichten

Over ons

De diversiteit van bronnen, en de eindeloze mogelijkheden die je hebt met het resultaat op dvd of harddisk, maakt dat wij zelf ook elke dag nieuwe dingen leren.

Lees verder

Contact

Bel ons:
075 7100 157
Maandag tot en met vrijdag
van 10:00 tot 16:00 uur

Of gebruik het online contactformulier op de site.
We beantwoorden graag je vragen.