Bewaar al je herinneringen
Bel ons: 075 7100 157

Een uniek kado voor elke gelegenheid

Het geven van kado’s is een bijzondere manier om iemand te laten zien dat je om ze geeft. Natuurlijk kun je naar buiten om een paar kadobonnen van iTunes te kopen. Dit is leuk voor sommige gelegenheden maar eens in de zoveel tijd is het leuk om een kado te geven dat uniek en persoonlijk is, die gekoesterd wordt en voor altijd gedeeld kan worden!

Er is een uitdrukking die voor sommige mensen geldt, misschien ook voor iemand die jij kent; “Wat wil je geven aan een persoon die alles al heeft?”

Nou, dat is waar Van Video Naar DVD inspringt. Wij maken gepersonaliseerde DVD’s van hun dierbaarste herinneringen die voorheen alleen toegankelijk waren op videobanden, films en foto’s. De mogelijkheden zijn werkelijk onbegrensd; Van het maken van een compilatie op DVD van familie video’s tot een volledig op maat gemaakte video naar DVD van een vakantie. We kunnen bijvoorbeeld zelfs van verschillende mediatypen een compilatie van meerdere generaties op een DVD maken!

Het schoonmaken van je zolder en het omzetten van je oude video’s kan het verleden weer tot leven brengen.

Als je niet zeker weet welke media ze hebben of geen toegang hebt tot hun video’s, films, foto’s, dia’s of audio, kunt je altijd nog het kado van herinneringen in de vorm van een Van Video Naar DVD kadobon geven. Het kan worden gebruikt voor elke dienst of product dat wij verkopen.

Kijk voor meer informatie op onze kadobon pagina.

Laatste berichten

Over ons

De diversiteit van bronnen, en de eindeloze mogelijkheden die je hebt met het resultaat op dvd of harddisk, maakt dat wij zelf ook elke dag nieuwe dingen leren.

Lees verder

Contact

Bel ons:
075 7100 157
Maandag tot en met vrijdag
van 10:00 tot 16:00 uur

Of gebruik het online contactformulier op de site.
We beantwoorden graag je vragen.