Bewaar al je herinneringen
Bel ons: 075 7100 157

Archieven

Archieven en Beeldbanken

Archief of beeldbank met (historisch) foto-, video- of filmmateriaal? Als je deze unieke beelden wilt presenteren in hoge kwaliteit aan bezoekers, geïnteresseerden of investeerders, dan ben je bij van Video naar DVD aan het juiste adres.

De voordelen voor jou:

reseller worden video

Mogelijkheden

Van het scannen van foto’s en negatieven, tot het digitaliseren van diverse soorten smalfilm. Het overzetten van diverse audio- en videosystemen naar DVD, harddisk of andere gegevensdrager. Speciale wensen en eisen, zoals transport, opslag en verwerking zijn mogelijk in overleg.

reseller worden video

Techniek

Met de voortgang van techniek is ook het digitaliseren van beelden niet stil blijven staan. Het digitaliseren van smalfilm bijvoorbeeld: met de Müller HD heb je toegang tot unieke, hoogstaande techniek. Frame voor frame digitaliseren en beeldrestauratie zijn hierbij de kernfuncties.

reseller worden video

Voor wie

Je hebt, of werkt voor, een regionale, nationale of internationale beeldbank of archief. Je hebt film-, foto- en audiomateriaal en bent op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf voor het digitaliseren van deze bronnen. Je wilt deze bronnen delen met jouw bezoekers of doelgroep. Of het nu gaat om historisch- of privémateriaal.

reseller worden video

Waarom?

Het behoudt van bronnen, en de kwaliteit van herinneringen en beelden is een groot goed. Van Video naar DVD is gespecialiseerd in het behouden van deze unieke herinneringen, en wilt jou daar graag bij van dienst zijn.

Biedt je bezoekers meer

Met onze diensten biedt je bezoekers en liefhebbers van oude beelden meer kwaliteit, detail en de mogelijkheid van aanschaf. Overtuig jezelf van onze kwaliteit met een gratis proef. Bewaar al je herinneringen veilig, digitaal. Ook als het gaat om archiefstukken.

film archief

Heb je interesse?

Vul het onderstaande formulier in

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Laatste berichten

Over ons

De diversiteit van bronnen, en de eindeloze mogelijkheden die je hebt met het resultaat op dvd of harddisk, maakt dat wij zelf ook elke dag nieuwe dingen leren.

Lees verder

Contact

Bel ons:
075 7100 157
Maandag tot en met vrijdag
van 10:00 tot 16:00 uur

Of gebruik het online contactformulier op de site.
We beantwoorden graag je vragen.